photo

Interieur

“Je ziet waarin je investeert”

Fugazzi is jouw partner voor het uittekenen van je droominterieur.

Samen met jou werken we alles uit tot in de kleinste details. 3D-visualisatie, onze grootste troef, geeft je een levensechte indruk van jouw toekomstige woning, jouw keuken, jouw woonkamer, jouw badkamer…  Je loopt als het ware live en in real time door de ruimtes die jij samen met ons team hebt bedacht en ontworpen. Je ziet echt wat je betaalt!

Bekijk alvast de voorbeelden van de projecten die Fugazzi al realiseerde. Wedden dat je er minstens al inspiratie opdoet voor jouw eigen woning? Wij begeleiden je daarna graag verder in het realiseren van je ultieme droom!

VIEW PROJECTS
photo

3D Visualisatie

“Een unieke ruimtebeleving”

Fugazzi biedt zijn deskundigheid ook heel specifiek aan aan bedrijven, bouwpromotoren, architecten, makelaars…en vele andere zelfstandigen actief in de bouw- en renovatiesector.

Ook hier is 3D-visualisatie het kernwoord. 3D-visualisatie is een uiterst doeltreffende tool om cliënten te tonen hoe hun woning er kan uitzien. De cliënt krijgt een unieke ruimtebeleving.

3D-visualisatie biedt ook nog heel wat voordelen. Kleine foutjes of details die ietsje anders kunnen, worden veel vlugger opgemerkt. Keuze van materialen kan in een oogwenk aangepast worden en geeft de cliënt op die manier heel snel een beeld van hoe een vloer, een plafond, een muur… er kan uitzien. Hoeft het gezegd dat door deze uitermate snelle en efficiënte manier van werken,  ook heel wat kosten kan besparen voor zowel de zelfstandige als zijn cliënteel. 

Bekijk ook hier de projecten die Fugazzi al realiseerde. Zo krijg je een mooi beeld van wat wij jou allemaal kunnen bieden.

VIEW PROJECTS
photo

Kantoren

VIEW PROJECTS
photo

Poolhouse

Bij Fugazzi kan u ook terecht voor uw poolhouse, tuinhuis, unieke serres, uitbouw van uw woning,... dit van ontwerp tot uitvoering.

Fugazzi kan ook een zelfbouwpakket van uw op maat ontworpen poolhouse,... aanleveren.

VIEW PROJECTS
photo

Horeca

VIEW PROJECTS